онлайн магазини от 3DWebDesign
media

Когато бранда говори, всичко останало мълчи :)
Най-честият избор от категорията всичко за ученика през последните няколко месеца е раница Хари Потър или чанта Хари Потър за порасналите и раница Sonic за по-малките.
Явлението Хари Потър отдавна е извън границите на литературния свят. Феновете на Хари Потър непрекъснато искат още и още от Wizarding World. Многото лицензи позволиха на пазара да се появят всякакви продукти на успешния бранд Harry Potterраници Harry Potter, чанти Harry Potter, тефтери и тетрадки, чаши и бутилки за напитки Harry Potter,  най-различни аксесоари като портмонета и портфейли с марката Хари Потър и много други. Хората искат да са част от света на Хари Потър и съвсем не става дума само за деца. Най-често продукти от бранда Harry Potter се купуваха за подарък. Какъв по-лесен избор от това? Стига да се уверите, че получателят е истински фен на поредицата, няма как да сбъркате. Ежедневна градска раница Harry Potter или малка чанта за носене през рамо е възможно най-добрият избор за подарък, когато става дума за дама. За младежите обикновено изборът е чанта тип бананка Harry Potter за носене през кръста, термо бутилка за вода или несесер Хари Потър. Статистиката ни показва, че успехът е сигурен, а изборът лесен.
Любимият син таралеж Sonic се завръща за ново ниво на приключения и тази година. Раница за детска градина Sonic Velocity с ефектно 3D изображение е най-честият избор за покупка както за момчета, така и за момичета. Това вероятно е тенденция, която ще се задържи и супер бързият и много син таралеж ще бъде фаворит в категорията още известно време :) Малката детска раница също е изключително удачен вариант за подарък, особено ако не познавате интересите на детето. Винаги е необходима и влиза в употреба.
Ако все пак имате нужда от помощ или съвет, пишете ни в чата или ползвайте подходящ филтър в търсачката на онлайн магазина, за да прецизирате избора си.

  • Mar 18, 2022
  • Коментари: 0
Коментари: 0

Няма коментари

Публикувай коментар

Вашия email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани със: *