онлайн магазини от 3DWebDesign
media

Семейството на Беатрикс Бохони, Ласло Зелд и тяхната дъщеря Божана е малък креативен екип, в който всеки черпи вдъхновение от другия. Първоначално започват като малко рекламно студио, занимаващо се с фотография и графичен дизайн. Божана е тази, която дава началната искра и все още е двигателят на Marbushka. С течение на времето тя играе все по-голяма роля в творческата работа и тестването на игрите. Като родители, двамата минават през разочарованието от ниско стойностните, еднообразни, хитови игри, предлагани на пазара, които са в пълно противоречие с вярването им, че заобикалящата среда е решаваща и добрият вкус се формира от най-ранна детска възраст. Беатрикс Бохони разказва за себе си, че никога не е намерила собствен свят в съществуващите игри. Тяхната история или не те хваща, или играта прекъсва доста по-рано, отколкото очакваш. Като дете е била твърде разочарована от настолните игри, не харесвала обезоръжаващото, оцеляващо отношение, а вече като възрастен още по-малко. Смята, че неслучайно животът я е насочил към това, тъй като винаги е имала чувство за отдалеченост и недоверие към краткотрайните, бездушни продукти. "Все още очаквам чудо от всяка игра, свят, който се разкрива, когато отвориш кутията, нещо, в което можеш да се потопиш, в което можеш да повярваш и да бъдеш част от него по време на играта."
Фантастични илюстрации, прекрасен дизайн...и резултатът са игри, които са истинска наслада за окото, забавляват и остават ценни за поколенията.
„Времената се промениха, откакто стартирахме Marbushka, но нашата отдаденост към игрите и съвършенството не се е променила ни най-малко. Някога малка занаятчийска работилница, ние бързо се превърнахме в компания със собствено производство и дизайн, където създаваме висококачествени игри. Ние влагаме най-доброто от нашите знания и умения, за да гарантираме, че всяка игра, която напуска семейната ни работилница е перфектна.“ - Beatrix Bohony
Философията на Marbushka е оригиналност, искреност и забавление. Целта е нов смисъл на детските игри и създаването на нов свят, в който децата и техните родители могат да се забавляват заедно. Всяка игра се играе безброй пъти преди и след пускането и на пазара, това е един вид тест за това кога става скучно и какво трябва да се промени в нея.
Трайно качество и висока стойност могат да се постигнат само чрез използването на естествени материали и най-добрата възможна изработка. Игри, които ще останат съкровища за много поколения, не само заради външния си вид, но и заради своята същност и дух.
Всички игри Marbushka се правят на ръка от естествени материали в Унгария, а използваните дърво и хартия са 90% рециклирани и сертифицирани от FSC и PEFC, което гарантира, че горите се изрязват в съответствие със стандартите, презалесяват се и се поддържат отговорно. Използват се естествени бои за оцветяване и защита на дървените части. Ръчно изработени продукти и по-малко въздействие върху околната среда.
Продуктите с марка Marbushka отговарят на всички критерии за справедлива търговия – използват се местни малки производители и доставчици, които се третират с достойнство, уважение, равенство и справедливост. Всички партньори, доставчици, производители и търговци на дребно са малки, семейни фирми. Всички продукти на Marbushka са произведени в добри условия на труд.
Интересът на Беатрикс Бохони към анимацията я провокира да прави трейлъри на настолните игри. Тя придава не само визуална завършеност на света на героите и игрите, те са по-нюансирани и историите им продължават извън кутията.
Резултатът са не просто настолни игри, а „цял един свят, който се разкрива, когато отвориш кутията, нещо, в което можеш да се потопиш, в което можеш да повярваш и да бъдеш част от него по време на играта."

  • Feb 03, 2022
  • Коментари: 0
Коментари: 0

Няма коментари

Публикувай коментар

Вашия email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани със: *