онлайн магазини от 3DWebDesign
media

Egmont Toys - MADE IN EUROPE
Egmont Toys е белгийска компания, производител на детски стоки и играчки с фокус върху традиционните, образователни и висококачествени продукти с винтидж дизайн. За производството на играчки компанията работи с производители с традиции в Европа. Там, където това не е възможно, фирмата разработва дългосрочно сътрудничество с надеждни партньори. Качеството и безопасността са от най-голямо значение. Всички играчки се контролират и тестват в съответствие с международните разпоредби за безопасност (CE, ASTM, ...) като регулярни проверки на качеството се правят и във фабриките, с които работи.
Egmont Toys започва своята дейност през 1994 г.  в малък гараж, а през 1997 г. стартира с първата си собствена колекция, кукли – петрушки, които имат огромен успех. Egmont Toys работят с външни дизайнери до 2003 година, когато към екипа се присъединява Gaëtane Lannoy. Тя се вдъхновява от светлината, естествените материали и разбира се трите си деца - Матилда, Лучия и Феликс. Предпочита да използва писалка, боя и хартия, вместо широко разпространените компютърни чертежи. Всяка играчка има своя история, точно както и всяко дете има своя собствена история. Всяка играчка е проектирана и разработена с любов и с акцент върху ръчната работа, висококачествените и екологични материали, безопасност (разбира се) и модерни цветове. Множество успешни проекти и международни награди са вече част от портфолиото на Egmont Toys. През годините компанията изкупува други производители и търговци на детски продукти като Nadia Toys (Холандия) и Heico Handelsagentur (Германия) – производител с история от 1874 г., популярни с декоративните си нощни лампи, които и до сега се произвеждат ръчно в Германия.
Ретро, винтидж дизайнът напомня на родителите за тяхното собствено детство. Проектирани в Белгия, тези играчки носят стар европейски дух.
Определено не е познатото старо. Уникални играчки, които ни изненадват със своята простота и способност да вдъхновяват. Направете времето за игра ангажиращо, като научите нови неща!
Играчките с марка Egmont Toys предлагат множество начини за игра, добавяйки стойност към играта на децата!
Обърнете страницата, историята започва ...

ВМД ОФИС КОНСУЛТ ООД - Онлайн магазин за детски играчки Елфите са официален дистрибутор на Egmont Toys за България.

Виж всички продукти ТУК

  • Feb 19, 2021
  • Коментари: 0
Коментари: 0

Няма коментари

Публикувай коментар

Вашия email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани със: *