онлайн магазини от 3DWebDesign
media
media
media
media

Защо TOPGAL?

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн, които за кратко време се превръщат в най-продаваните на чешкия пазар.
Всяка година раниците се тестват в Института за изпитване и сертифициране в Злин, който ги отличава с официалната чешка марка за качество. Ученическите раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество и безопасност.


Какво представлява чешката програма за качество?

Качеството на продуктите и услугите е на първо място за повечето хора. Този сертификат гарантира, че няма да попаднете на опасни и нискокачествени продукти с различни псевдо характеристики. Този проект е гарантиран от правителствена резолюция и е създаден, за да подкрепи сериозните и надеждни марки. Той се предоставя само след стриктна и независима проверка на качеството, което производителят трябва да може да задържи и представи при многократни проверки. Следователно това е много добро ръководство за потребителите при пазаруване. Всяка марка в програмата има точно определени критерии за оценка на качеството според конкретния тип продукти или услуги и трябва да отговаря на 4 основни условия:

1. Продуктът трябва да е с над стандартното качество в сравнение с подобни продукти на пазара.
2. Качеството трябва да бъде потвърдено от независима акредитирана лаборатория за тестване (за Topgal е ITC Zlín).
3. Съответствието с качеството трябва да се проверява непрекъснато - еднократната проверка не е достатъчна.
4. Удовлетвореността на клиентите също трябва да бъде проверена.

Именно високото качество, както и свежият дизайн, уникалните графични мотиви и безопасността на детето са фактори оценени високо и от потребителите. Марката печели най-голям дял на чешкия пазар в тази ниша, както и ред награди за продуктите си.
Куфарчето на TOPGAL CHI 880 е с награда за най-добра раница за първи клас за 2017 г, а раницата ELLY 19014 се превърна в най-популярния ПРОДУКТ НА ГОДИНАТА 2019 сред ученически раници в категорията детски стоки на съветника за пазаруване Heureka.cz.
Рецептата за успех е проста и изключва работата с големи вериги. Цената на раниците може да изглежда висока за някои родители. Разбира се, те могат да бъдат направени и по-евтино, но тогава материалите и изработката ще са различни, съответно и качеството ще бъде по-ниско. Компанията вече се е натъкнала на плагиатство на чешкия пазар - което е сигнал, че си върши работата повече от добре.


Кои сме ние?

Ние сме малка семейна фирма, работеща в сферата на канцеларските материали и ученическите стоки от 1995 година. Продаваме ученически раници от около 25 години и за този период сме доказали, че разбираме от работата си и я вършим доста добре и с много желание и енергия. Нашата мотивация да предлагаме качествени и стойностни продукти на нашите клиенти ни доведе до съвместната работа с чешката компания Topgal и утвърждаването на марката и на българския пазар. Това, което съветваме нашите клиенти, когато избират раница за учениците си е да съпоставят различни модели и производители на база собствените си нужди и изисквания и да не правят избор на база цена, защото това е критерий, който може да бъде и подвеждащ, но все пак - "разочарованието от лошото качество остава дълго след радостта от ниската цена". Нашата реклама са нашите доволни клиенти, които се превръщат във верни последователи на марката Topgal и закупили раница веднъж се връщат отново.

  • Jun 13, 2020
  • Коментари: 0
Подобни статии
03.10.2019
Куфарчето на TOPGAL CHI 880 с награда за най-добра раница за първи клас
Коментари: 0

Няма коментари

Публикувай коментар

Вашия email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани със: *