Gears! Gears! Gears! весел парк - моторизиран

Марка:Learning Resources

Код на продукт:LER9199

Цена: 112.00лв.
Количество:
Тагове: Gears, конструктор

Ранното "бърникане" е от решаващо значение за развитие на критично мислене и умения за разрешаване на проблеми удецата. Продуктите от серията Gears! Gears! Gears! провокират и насърчават истинско разбиране за това как работят нещата. Напълно взаимозаменяеми, всеки един от тези комплекти включва допълнителни строителни идеи и в същото време насърчава творческата, отворен тип игра. Настройте младите умове в движение - възможностите са безкрайни!

Децата могат да прекарат целия ден в увеселителния парк с този невероятен, моторизиран комплект от 120 елемента. В парка има въртележка, виенско колело, блъскащи колички, влакче, фигури за игра и достатъчно разноцветни, зъбни колела, които да накарат увеселителният парк да оживее.

Изисква две "АА" батерии (не са включени).

Подходящ за деца над 4 год.

Learning Resources® е водещ производител на иновативни, образователни, приложни, а не теоретични продукти с подкрепата на учители и родителите и обичани от децата. Висококачествените им продукти се продават в повече от 80 страни и обслужват деца и техните семейства, в предучилищна възраст, детска градина, начално и средно училищно образование. Сред запазените марки на компанията са: Pretend & Play®, Smart Snacks®, New Sprouts™, Gears! Gears! Gears!®, Primary Science, now!Board™, simple technology, Hands-On Standards® publications, Rainbow Fractions® и Reading Rods® Целта на компанията е да подкрепя учителите и родителите, като предоставя уникални, висококачествени, образователни инструменти, които подобряват знанията и уменията и осигуряват приятни емоции в процеса на учене. Разнообразните продукти включват играчки и материали, които изграждат фундаментални умения във всички области чрез проучване, въображение и забавление, разработени от топ преподаватели и с множество награди.

 

 


Клиенти закупили този продукт купиха също