Galt Селфи бижута

Марка:GALT

Код на продукт:1004621

Цена: 36.00лв.
Количество:

Английската компания James Galt & Co Ltd. е със 175 години опит в производството на детски играчки. Продуктите им насърчават децата да се учат чрез игра ... а също и да се забавляват! Всички играчки са произведени според най-високите стандарти за качество и безопасност. Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки, уникалната колекция включва играчки за всички възрасти, които спомагат творческото развитие на децата.

Създайте свои персонализирани медальони и гривни с мъниста и плочки, на които има снимки и модерни стикери. Завършете бижутата с блестящо лепило и специални стикери за 3D визия. Готовата висулка се нанизва върху верижката за да направите герданче или върху силиконовата корда или ластика заедно с избраните мъниста, за да получите гривничка.

Съдържание: 3 овални талисмана и 3 талисмана с форма на балонче от комикс, 24 квадратни мъниста, 30 специални 3D стикера, 200 мъниста в неонови цветове, 150 сребърни мъниста, 3 верижки за герданчета, силиконова корда, ластик, 2 листа със стикери, 6 изтриваеми писалки, шаблон за снимка, блестящо лепило и упътване.

Комплектът е подходящ за деца от 8-12 години.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също