Galt Игра Gone Shopping

Марка:GALT

Код на продукт:1003967

Цена: 34.00лв.
Количество:

Английската компания James Galt & Co Ltd. е със 175 години опит в производството на детски играчки. Продуктите им насърчават децата да се учат чрез игра ... а също и да се забавляват! Всички играчки са произведени според най-високите стандарти за качество и безопасност. Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки, уникалната колекция включва играчки за всички възрасти, които спомагат творческото развитие на децата.

Две забавни игри, които помагат на децата да тренират паметта си и да развият езиковите си умения.

Съдържа: 4 игрални полета, изобразяващи 4 сергии, 4 полета за „Списък с покупки”, 32 карти с продукти с цветен гръб и 32 карти с бял гръб.

ВНИМАНИЕ! Не е походящо за деца по-малки от 36 месеца заради наличието на малки елементи.

За деца над 3 години.

Игра 1

Целта за тази игра е да посетите различни магазини и най-бързо да съберете продуктите от вашия списък с покупки.

Играта се играе от 2-4 играча.

Картите със различните щандове се поставят в центъра на игралното поле. Върху всеки щанд се подреждат съответните за него карти с цветен гръб с картинката надолу.

Всеки играч си взема карта със „Списък за покупки”.

Картите с бял гръб се поставят в средата на игралното поле с картинката надолу. Всеки играч избира 8 от тези карти и ги поставя върху списъка си за покупки с картинките нагоре. Така, всеки път, когато играете, ще имате различен списък с покупки.

Първият играч избира щанд, който да посети и обръща една от картите, така че всички останали също да я видят. Ако продуктът върху картата се съдържа в списъка му с покупки, той си я взема. Ако не продуктът се е в списъка му с покупки, той я връща на същото място и я поставя отново с картинката надолу.

Ред е на следващия играч.
Играта продължава, докато един от играчите не събере всички необходими му продукти от списъка с покупки. Той е и победителя.         

Игра 2

Цел: Избери щанд и бъди първият собственик на щанд с продукти за продажба.

Играта се играе от 2-4 играча.

Всеки играч си избира щанд и подрежда върху него съответните карти с цветен гръб с картинката нагоре. Картите с бял гръб се поставят в средата на игралното поле с картинката надолу.

(Полетата със “Списък за покупки” не се използват в тази игра.)

Първият играч избира карта и я обръща, така че всички останали също да я видят. Ако тя съвпада с някоя от картите на неговия щанд, той си я прибира. Ако картата не съвпада с картите от неговия щанд, той я връща на същото място и я поставя отново с картинката надолу.

Ред е на следващия играч.
Играта продължава, докато един от играчите не намери всички карти, съвпадащи с картите от неговия щанд. Той е и победителя.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също