Производител: Fringoo
Модел: 0234
Наличност: В наличност
55.90 лв 69.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Футболната тема продължава да бъде една от най-популярните тенденции при момчетата. Леката водоустойчива раница е идеална за активни момчета. Когато става въпрос за ежедневна поддръжка, водоустойчивият материал е идеален за съхранение на ученическите пособия сухи и чисти. Просторното основно отделение е предназначено за тетрадки, учебници, несесер, както и за други училищни пособия. Има специално подплатено отделение за лаптоп. В предната част на раницата има допълнителни три джоба за по-малки предмети. Раницата има специален джоб с изход за слушалки за улеснение и защита на телефона, два предни джоба с цип и два големи странични джоба за вода.
Всяка водоустойчива раница е оборудвана с изолиран, подплътен джоб за лаптоп, който можете да намерите в задната част на основното отделение. Меката вътрешна част може да побере до 15 " компютър, iPad и т.н.
Раниците на Fringoo са направени от леки материали и са подплатени, за да осигурят максимален комфорт на собственика си. Лесно регулируемите презрамки позволяват раницата да ви пасне перфектно.
Подсилените шевове се правят до съвършенство, като се гарантира, че детската раница може да носи тежки товари от лични вещи през деня.

Размерите и теглото на раницата я правят подходяща както за първокласници, така и за по-големи ученици.
Размери: - H: 42cm * L: 30cm * W: 15cm

Екипът на Fringoo се състои от група млади и иновативни личности от Великобритания, които се стремят да предоставят на клиентите си най-качествените, най-креативни и функционални ученически аксесоари. Основната цел на Fringoo е да бъде изборът на всички малки деца, подрастващи и тийнейджъри. Асортимента се състои от забавни, модерни и оригинални училищни пособия, които насърчават хората да изразяват себе си. Гамата включва по нещо подходящо за всеки стил, уникални модели, очарователни дизайни и цветове.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!