Производител: STATIONERY TEAM
Модел: 03084
Наличност: В наличност
106.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Stationery Team Europe e водеща компания в Европа, специализирана в производството на маркови ученически стоки и канцеларски материали, чанти и аксесоари. Компанията се отличава с иновативните си продукти, познаване на младежката култура и силна търговска мрежа в цяла Европа и отвъд океана. Работи с големи брандове като например O'Neill, Paul Frank, Esprit, Vans, Oilily, Accessorize, MTV и много други.

Историята на Franklin & Marshall е пътешествие из целия свят, история за италиански предприемачи, за приключение в изследването на ретро винтидж стила, който, със своите ценности и емблематичност ни кара да мечтаем. Марката следи и подкрепя най-интересните спортни събития в Европа. За Franklin & Marshall, стил означава, спорт, култура, музика и постоянно внимание към всичко ново и креативно.

Franklin & Marshall е италианска компания за облекло, създадена през 1999 г. и ориентирана към винтидж стила на американските колежи.
Днес F & M предлага широка гама от изделия, която включва тениски, ризи, блузи, вълнени пуловери, бермуди и още много други, като съчетава цветовете и линиите, типични за спортни и ежедневни облекла, всички с етикет "Произведено в Италия".

Голяма раница

Размер: 43х30х18 см.
Материал : Полиестер 600D
Вместимост: 24л.
Тегло: 380 гр.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение