Производител: eeBoo
Модел: SWDLO
Наличност: Изчерпан
36.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Опитайте се да бъдете първият попълнил думите на своята дъска. Късметът може да бъде на ваша страна, но ако наистина искате да спечелите, ще трябва да впрегнете уменията си. Първият играч, който запълни дъската си, печели! Най-добрата част? Победителят използва всички думи, за да разкаже забавна история! Играта е подходяща за ранно езиково обучение.

Всеки играч разполага с две двустранни табла с четири буквени думи, като рамката на таблата на всички играчи трябва да бъде в един и същи цвят. Буквите се подреждат на масата с лице надолу и всеки играч на свой ред обръща буква. Ако тя съвпада с буква от таблото и е в същият цвят, играчът поставя буквата върху таблото си. В случай, че една от характеристиките не отговаря, буквата се показва на всички играчи и се връща обратно на мястото си. Играта продължава, докато някой от играчите не събере всички 16 букви на таблото си.

Комплектът включва 8 двустранни табла и 64 карти с букви.
Възраст 5+

За 2 до 4 играчи

Изработен от 90% рециклирани материали!

Размери: 23 x 23 x 5 cm

Грамотност, разказване на истории, рисуване, въображение, математика са сред уменията, които продуктите eeBoo насърчават. Американската компания е производител висок клас бутикови играчки, които са 100% оригинални (без лицензи). EeBoo работи с едни от най-известните и обичани илюстратори на детски книги. Голяма част от продуктите са базирани на старомодни формати, които eeBoo преоткрива с подходящи илюстрации и съвременен дизайн и са носители на множество награди. Клиенти на марката са хора, които ценят качеството и търсят уникални детски артикули, които не могат да бъдат намерени навсякъде. eeBoo вдъхновяват родителите и ги карат да седнат на пода, за да играят с децата си.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Етикети: eeBoo, игра, лото, думи