Производител: eeBoo
Модел: MSSCH
Наличност: В наличност
24.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Магнитна игра със сцени и герои, насърчаваща въображението, умението за разказване и речевата култура, с неподръжаемите илюстарции на eeBoo. Истории базирани на сцените, които сами подреждате с помощта на 38-те магнита от комплекта.

Класна стая пълна с различни горски обитатели, старият, мъдър бухал е техният учител. Представете си първият учебен ден... Правилата измисляте вие. Звънецът бие, време е за час!

Това е идеална игра за деца, които се учат да четат. Направи си история/приказка е игра, която стимулира въображението, развива речевата култура и умението за общуване, подобрява изказа. Магнитната дъска може да се закачи на стената или да стои изправена, с помощта на сгъваемата стойка на гърба.

Възраст 5 +

Размери: 35 х 30 см

Грамотност, разказване на истории, рисуване, въображение, математика са сред уменията, които продуктите eeBoo насърчават. Американската компания е производител висок клас бутикови играчки, които са 100% оригинални (без лицензи). EeBoo работи с едни от най-известните и обичани илюстратори на детски книги. Голяма част от продуктите са базирани на старомодни формати, които eeBoo преоткрива с подходящи илюстрации и съвременен дизайн и са носители на множество награди. Клиенти на марката са хора, които ценят качеството и търсят уникални детски артикули, които не могат да бъдат намерени навсякъде. eeBoo вдъхновяват родителите и ги карат да седнат на пода, за да играят с децата си.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение