Производител: Djeco
Модел: DJ07933
Наличност: В наличност
75.00 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Срок на доставка: 2-3 работни дни

Творчески комплект от колекцията на DJECO за усъвършенстване на приложните умения Do It Yourself с 5 различни проекта за работа на тема природа. Комплекта е подходящ за всякакви творчески работилници, парти клубове и детски празненства и формира качества като търпение, креативност и сръчност. 12 забавни творения на тема природа: 

2 маски на животни, които да направите чрез залепване на различни декоративни елементи;

2 вятърни въртележки, с които да се забавлявате с вятъра;

6 листа на тема природа за създаване на хербарий, които може да илюстрирате със стикери за сортиране и класифициране - точно като истински ботаник;

1 калейдоскоп за сглобяване, за да наблюдавате природата (предоставени са повече от 50 аксесоара);

1 красив комплект камбанки за сглобяване и декориране с ваденки.

Комплекта предлага изключително много възможности за творчество, учене и игра. Продуктите на марката включват не само образователни играчки, но и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. 

Съдържание:

2 маски за декориране с 80 стикера, 2 двустранни листа стикери, 2 ластика. 2 вятърни въртележки за изграждане, 2 дървени пръчки, 2 пластмасови крайни капачки.1 калейдоскоп за изграждане с помощта на 1 илюстрирана тръба, 3 огледала, 1 контейнер с капак, 1 леща, 1 комплект пинцети, 11 илюстрирани диска, 1 кутия за съхранение, различни малки аксесоари (50 бр.), 1 илюстрирана стойка.6 листа на тема природа за създаване на хербарий с 4 листа стикери (дива природа), 1 лист етикети, 1 еластична торбичка за съхранение.1 комплект камбанки за персонализиране с 2 листа трансфери, 7 илюстрирани части, цветен памучен конец, 5 звънчета.1 комплект инструкции за всяка дейност.

размер на опаковката:34*27*7 см.

възраст: 5+г.

Възраст
3 - 6 години
6 - 12 години
Пол
Момче
Момиче

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!