Djeco музикален комплект Animambo

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ06016

Цена: 43.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Увлича ли се Вашето дете по музиката, забелязвате ли таланта?!? Красивият комплект инструменти на френската фирма Djeco ще бъде един изключителен подарък за Вашия малък голям музикант. Дървени дайре, маракс и кастанет боядисани в ярки цветове с бои на водна основа.

Музикалните инструменти от серията Animambo са под егидата на световно известният музикант Putomayo и с всеки закупен инструмент можете да изтеглите две добре подбрани музикални заглавия безплатно.

Размер на опаковката: 32.5 x 18.5 x 6 см.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също