Производител: Djeco
Модел: DJ08608
Наличност: Изчерпан
35.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Тъй като творчеството трябва да бъде подкрепено с наистина добри материали ние избрахме за Вас най-добрите, за да Ви улесним и направим света по-забавен!
Използвайки листове индиго, детето Ви ще може да копира и прехвърля моделите, подбрани от художника за да се завършат илюстрациите.

Комплектът съдържа: 1 трансферираща дъска, 4 илюстрирани листа, 16 листа с шарки, различна по вид индиго хартия, химикалка и инструкции за ползване.


възраст: 6+

размери на опаковката: 16,5 х 23 х 4см

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение