Производител: Djeco
Модел: DJ08830
Наличност: В наличност
5.00 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Тъй като творчеството трябва да бъде подкрепено с наистина добри материали ние избрахме за Вас най-добрите за да Ви улесним и направим света по-цветен!

Креативен комплект за арт занимания или за декорация на тетрадки, бюра и други принадлежности. Персонализирайте всичките си вещи и оставете свой индивидуален отпечатък с този симпатичен набор от малки стикери, дизайн на френски художници. Лесно залепване и отлепване. Дизайн на френски художници.

Комплектът включва 160 бр. стикери.

Размер на опаковката: 21,5 х 23 см

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!