Производител: Djeco
Модел: DJ09443
Наличност: В наличност
19.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Открий дизайнера в себе си и направи от хартия елегантни рокли. Страхотно занимание от френската фирма Djeco за всички на възраст от 7 до 13 години.

За да изработите тези прекрасни картини разполагате с четири предварително изрязани шаблона с размер 200х200 мм., 4 шаблона за нареждане на хартиените ленти с размер 210 x 210 и 4 подложки с размер 190х190. Разноцветни хартиени ленти с двойно залепване и книжка с инструкции стъпка по стъпка.

Размер на опаковката:21.5 x 21.5 x 2.5 см.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение