Djeco Комплект Моите тайни

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ09831

Цена: 20.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Всяка малка госпожица има свои тайни, красиви мечти и желания, които иска да запази в тайна  и да запише в своят дневник.

С комплекта на френската фирма Djeco, "Ателие моите тайни" Вашето момиченце ще може да записва своите мисли, желания и тайни типично по френски, със стил...

Комплектът съдържа две тефтерчета за тайни и желания, блокче лепящи листчета и два листа с красиви стикери. Всичко е изработено от качествени материали, оцветено в красиви пастелни цветове и с илюстрации на известни френски художници.

Опаковано в красива подаръчна кутия за един истински стилен подарък.
Размер на опаковката: 21 x 23 x 2.5см.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също