Djeco Комплект колажи за най-малките

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ08664

Цена: 29.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Големи парчета картон и велпапе за изработка на забавни колажи,  за малки ръчички. Всичко необходимо за изработката на четири прости, но очарователни картини. Следвайте указанията, за да направите  зайче, мечка, котка и мишка или импровизирайте и украсете, както  искате.

Съдържа: 4 илюстрации на картонена основа за довършване с формат 210 мм х 280 мм, 4 пликчета с различни аксесоари - очички, мустачки, дрешки и др., 1 сухо лепило, книжка- упътване "стъпка по стъпка"

Размер на опаковката: 29.5 х 23 х 4 см


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също