Djeco Комплект картини с цветен восък Феломе и приятели

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ09885

Цена: 31.00лв.
Количество:

Френската компания Djeco разполага с широка гама от дървени играчки, игри и арт комплекти за деца на възраст от 1 до 15 години. Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика.

Комплектите за оцветяване на DJECO помагат на децата да направят своите първи стъпки в изкуството. Те ги запознават с различните техники на рисуване с флумастри, акварелни моливи или бои, апликациите или работата с цветен пясък и брокат.

Ако и вие като нас смятате, че децата трябва да се научат да създават, да рисуват и по този начин да се забавляват, то комплекта Феломе и нейните приятели няма да ви разочарова. Направете красиви картини с размер 15х21 см. За целта разполагате с четири картини, предварително частично нарисувани, лист с много стикери, 90  нишки от цветен восък, които са изключително лесни за работа и книжка с упътване "стъпка по стъпка"
Цветна картонена опаковка с размер 16.5 x 23 x 4 см.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също