Производител: Djeco
Модел: DJ08992
Наличност: В наличност
27.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Забавен комплект за оцветяване с флумастри, предназначен за деца от 3 до 6 години, с който могат да се рисуват дрешки на симпатичните животинки и да се преобличат. Комплектът е с изтриваеми маркери и кърпичка за корекции, така че дори и младите творци да излизат от очертанията на шаблона това да не пречи на перфектните резултати.

Комплектът включва: 3 шаблона с животни (панда, мече и коала), 3 маркера (син, зелен и оранжев), кърпичка за почистване, инструкции стъпка по стъпка.

възраст: 3+

размер на шаблоните: 26 х 19,5см

размер на кутията: 29,5 х 23 х 4см

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Етикети: DJECO, рисуване