Djeco Комплект за рисуване Coloured jungle

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ08618

Цена: 43.00лв.
Количество:
Тагове: DJECO, рисуване

Френската компания Djeco разполага с широка гама от дървени играчки, игри и арт комплекти за деца на възраст от 1 до 15 години. Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Комплектите за оцветяване на DJECO помагат на децата да направят своите първи стъпки в изкуството.

С помощта на лепило и цветни пастели може да нарисувате 4 уникални и изключително красиви картини по дизайн на френски илюстратори. Комплектът съдържа всичко, което е необходимо на Вашето дете, за да нарисува картини с различни животни и птици от джунглата и докато се забавлява да научава интересни факти за нови видове.
възраст: 6-11 години
съдържание: 4 различни картини, 11 страници с картинки за залепване, 1 лепило - стик, 1 приспособление за избутване на стикерите, 1 четка за рисуване, 12 маслени пастела в различни цветове
размер на опаковката: 29.5 х 23 х 4 см 


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също