Djeco Комплект за рисуване Close calls

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ08609

Цена: 39.00лв.
Количество:
Тагове: DJECO, рисуване

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Необходима ви е само малко вода, лепило и цветни моливи за да нарисувате 4 уникални и много красиви картини по дизайн на френската илюстраторка Elodie Nouhen. Комплектът за рисуване на френската компания Djeco съдържа всичко това, за да може Вашето дете да се забавлява и постига нови творчески резултати.

възраст: 8-14 години
съдържание: 4 различни картини, 6 страници с картинки за залепване, 1 лепило - стик, 1 четка за рисуване, 9 акварелни молива в различни цветове
размер на опаковката: 29.5 х 23 х 4 см


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също