Djeco Комплект за рисуване с флумастри и перлена боя

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ08647

Цена: 29.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Комплектите за оцветяване на DJECO помагат на децата да направят своите първи стъпки в изкуството. Те ги запознават с различните техники на рисуване с флумастри, акварелни моливи или бои, апликациите или работата с цветен пясък.

Комплекта Under the Sea съдържа 4 картини за оцветяване, 5 двустранни флумастерa в перлени цветове от типa "fine art", с мек като четка накрайник и остър връх, тубичка с перлена боя за специални декорациии и книжка-ръководство "стъпка по стъпка"

За деца от 7 до 13 години

Размер на опаковката: 16,5 х 23 х 4 см

 


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също