Djeco Комплект за оцветяване Chirp chirp

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ08961

Цена: 39.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Комплект за оцветяване "Пролетна градина" с гваш бои и палитри за смесване на цветовете.
Създайте осем приказни илюстрации с този артистичен комплект.

Гваш (от френски gouache) е вид водна боя от минерален произход, приготвени в разтвор с растителен клей. Той има голяма покривна способност и с него се работи върху хартия. Различава се от акварела по това, че е по гъст и частиците в разтвора са по-едри, както и по съдържание  на тебешир, който прави цветовете по-матови и с по-висока отразителна способност.

Съдържа: 8 илюстрации за довършване /4 модела х 2/, с формат 420 х 270 мм, 4 бурканчета гваш бои х 30 мл., 8 палитри от хартия, 2 четки тънка и дебела, 1 цветна книжка-ръководство "стъпка по стъпка".

Размер на опаковката: 29,5 х 23 х 4 см


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също