Djeco Комплект за оцветяване All my beautiful dresses

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ08985

Цена: 29.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Комплект за оцветяване на френската фирма Djeco "Моите красиви рокли" е за всички любители на изобразителното изкуство. Съдържа 16 картини за оцветяване (четири модела по четири картини) и 12 релефни шаблона, с които да направите различни мотиви върху Вашите картини. Поставете шаблона под картината и щрихираите с молива по картината. Мотива от шаблона ще се трансформира върху картината.

Творческият комплект е подходящ за деца над 4 годинки. Заниманието с него ще разгърне въображението им, ще ги научи как да оцветяват правилно и как да подбират цветовете. А накрая, всички произведения могат да декорират стените в детската стая!

съдържа: 16 сцени с размер 20см х 20см, 12 квадратни шаблона, 5 цветни молива и книжка-ръководство "стъпка по стъпка".
размер на опаковката: 23,5см х 23см х 4см


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също