Производител: Djeco
Модел: DJ08988
Наличност: В наличност
29.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Френската компания Djeco разполага с широка гама от дървени играчки, игри и арт комплекти за деца на възраст от 1 до 15 години. Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика.

Забавен комплект за творчески занимания за малчугани на възраст от 3 до 6г. Съдържа 20 основи за оцветяване (различни форми) с размер 200х200 мм., 4 картини с предварително изрязани елементи, 4 релефни шаблона, с които да направите различни мотиви върху Вашите картини и 4 двуцветни пастела (8 цвята) с книжка с инструкции. Поставете шаблона под избраната от вас основа и щрихирайте с пастела по картината. Мотивът от шаблона ще се трансформира върху основата. Поставете основата под картината и вече имате страхотна картина. Искате същата картина, но с различни десени, харесайте нов шаблон и започнете от начало.

Творческият комплект е подходящ за деца над 4 годинки. Заниманието с него ще разгърне въображението им, ще ги научи как да оцветяват правилно и как да подбират цветовете. А накрая, всички произведения могат да декорират стените в детската стая!

Размер на опаковката: 23.5 x 23 x 4см.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение