Производител: Djeco
Модел: DJ09686
Наличност: В наличност
39.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Комплектите за оцветяване на DJECO помагат на децата да направят своите първи стъпки в изкуството. Те ги запознават с различните техники на рисуване с флумастри, акварелни моливи или бои, апликациите или работата с цветен пясък.

Комплектът за оцветяване с мраморни топчета е изключително забавно занимание със зашеметяващ резултат. Стъклените топчета миксират боята в невероятни комбинации. Поставете шаблона на избраното от вас животно в кутията за оцветяване, капнете различни цветове боя върху стъклените топчета и започнете да движите топчетата в кутията. Крайният резултат наистина ще Ви впечатли.

Съдържание: 3 вида животни по 8 бр., 8 картини, 4 тубички с различни цветове боя, прозрачна кутия за миксиране на боята и три стъклени топчета.

Възраст:3-6 години

Размер на опаковката: 29.5*23*4см.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение