Производител: Djeco
Модел: DJ08663
Наличност: В наличност
27.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Френската компания Djeco разполага с широка гама от дървени играчки, игри и арт комплекти за деца на възраст от 1 до 15 години. Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика.

Комплектите за оцветяване на DJECO помагат на децата да направят своите първи стъпки в изкуството. Те ги запознават с различните техники на рисуване с флумастри, акварелни моливи или бои, апликациите или работата с цветен пясък и брокат.

Представяме на Вашето внимание новото попълнение в колекцията ни продукти рисуване за пясък и брокат. Блестящи цветове, красиви райски птици, които Вашето дете ще създаде с лекота. От Вас се иска само подходяща рамка и да закачите този шедьовър на стената.

Комплектът вклюва 9 бурканчета с цветен пясък, 2 тубички с брокат, 4 листа - шаблони и книга с инструкции стъпка по стъпка.

за деца над 6 години

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение