Производител: Djeco
Модел: DJ09880
Наличност: В наличност
43.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Комплектите за оцветяване на DJECO помагат на децата да направят своите първи стъпки в изкуството. Те ги запознават с различните техники на рисуване с флумастри, акварелни моливи или бои, апликациите или работата с цветен пясък.

Комплектът съдържа 4 постера за довършване 28 х 28,8 см, 8 картонени модела с части от картините за оцветяване, 4 тубички боя от 30 мл, 6 оченца, 2 валяка, 1 четка, 4 гъбички, 1 попивателна кърпа, 1 кутия за размесване на боите и книжка-ръководство "стъпка по стъпка"

За деца от 3 - 6 години

Размер на опаковката: 29,5 х 23 х 4 см

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение