Производител: Djeco
Модел: DJ08962
Наличност: В наличност
27.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Прекрасен комплект за оцветяване с гваш бои и палитри за смесване на цветовете. Създайте четири приказни, летни илюстрации с този арт комплект. Гваш боите са вид акварел с минерален произход, приготвени в разтвор с растителен клей. Той има голяма покривна способност и с него се работи върху хартия. Различава се от обикновения акварел по това, че е по гъст и частиците в разтвора са по-едри, както и по съдържание на тебешир, който прави цветовете по-матови и с по-висока отразителна способност.

Съдържа: 4 илюстрации за довършване, с формат 420 х 270 мм, четка за рисуване, палитра с 8 цвята гваш бои и 1 цветна книжка-ръководство "стъпка по стъпка".

Размер на опаковката: 29,5 х 23 х 4 см

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение