Djeco Комплект за изработка на бижута Kumihimo

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ09818

Цена: 31.00лв.
Количество:

Kumihimo е японска техника на плетене, използвана още в броните на самураите и на техните коне, а днес широко разпространена в текстилната промишленост.

Комплектът съдържа нишки памучна прежда и сглобяеми части, нужни за направата на прекрасни гривнички, базирани на японското изкуство. Включва уред за плетене, цветни висулки и специално подбрани дизайни, които са стилни и определено привличат вниманието. Дизайнът е с акцент птици и звездички.

размер на опаковката: 21 х 24 х 2.5см

възраст: 8+

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също