Djeco комплект за декорация на копринен шал Butterflies

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ09852

Цена: 49.00лв.
Количество:

Кутията служи като рамка, върху която да разпънете шала. Очертанията на илюстрацията задържат картината в желаната област, гарантирайки Ви перфектен резултат - един истински, красив шал, който да носите или да подарите. Използвайте разгънатата кутия като рамка, прикрепете шалчето към рамката, за да го задържите неподвижно, докато рисувате. Предварително отпечатаните изображения предпазват боята от разнасяне извън контурите, за да имате невероятен завършек.

Включените боички са всичко, което ви е нужно, за да постигнете страхотни резултати, следвайки стъпка по стъпка указанията. След като всичко е готово - изсушете шала със сешоар и "Voila!" - вече си имате красиво ръчно направено шалче!

за деца на 8-14 години

размер на опаковката: 26.5 x 27 x 3 см.

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също