Djeco Комплект бои за рисуване с пръсти

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ08861

Цена: 20.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Тъй като творчеството трябва да бъде подкрепено с наистина добри материали ние избрахме за Вас най-добрите за да Ви улесним и направим света по-цветен! Любимото занимание на всички деца да рисуват сега ще бъде наистина забавно... С тубичките бои за рисуване с пръсти в осем цвята, малко предварителна подготовка (найлон върху масата) забавлението може да започне.

Мили майки, престрашете се, боите се почистват лесно от детските ръце и дрешки, но всъщност дали великите художници са се интересували от петна?!?

Важното е да творим и да се забавляваме, а кажете ми има ли нещо по-забавно от това да рисуваме с пръсти с нашите деца.

Размер на опаковката:24,5 х 3 х 9 см


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също