Производител: Djeco
Модел: DJ08677
Наличност: В наличност
29.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Научете децата си да бродират с комплектите на френската компания Djeco. В комплекта е включено всичко, необходимо за създаването на красива и уникална картина, с която Вашето дете след това може да украси своята стая. Предварително разграфена канава, конци, игла с тъп връх, приспособления за вдяване на конец.

възраст: 6-11 години

съдържа: 4 картини формат 150 х 210 мм, игла, 2бр. приспособление за вдяване на конец, конец 5 бр. книжка упътване "стъпка по стъпка"

Размер на опаковката: 16.5 x 23 x 4 см.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение