Djeco Картини за бродиране Mermaid

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ09828

Цена: 27.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Творческите занимания и занаяти са прекрасно занимание. В комплекта за бродиране е включено всичко, необходимо за създаването на красива и уникална картина, с която Вашето дете след това може да украси своята стая. Предварително разграфена канава, конци, игла с тъп връх, приспособления за вдяване на конец.
възраст: 7-13г

съдържа: текстилна картина, игла, 1бр., приспособление за вдяване на конец 2бр, конци 5бр., твърд плик, брошура с упътване стъпка по стъпка.

размер на опаковката: 21 x 24 x 2.5 см.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също