Djeco Занимателна игра Quick-Couic

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ08467

Цена: 25.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Забавна семейна игра за всички на възраст от 6 до 99 години. Слепец и водач са в един отбор и се състезават за бързина. Кой ще бъде първи?

Участват от 4-ма играчи, разделени в два отбора.

Съдържа: 16 карти, 16 фигурки, 2 кърпи за завързване на очи

Цел на играта: да си в отбора, който ще спечели най-много рундове.

Подготовка за игра: Единият играч в отбора е „слепец” (слага си маската на очите), а другият е водач. Водачите стоят срещу своя съотборник и разпръскват 16-те обекта по масата.

Водачите вземат по 5 от 16-те карти: те описват фигурите, които слепците трябва да вземат. Веднага след като един от играчите извика „старт” слепците протягат едната си ръка напред и я движат според насоките на техните водачи. Следвайки инструкциите на водачите те трябва да вземат вярната фигурка. Ако вземат грешна фигурка,  трябва да я оставят и да продължат да търсят вярната. Отбора, който събере първи 5-те фигурки печели рунда. След това играчите сменят ролите си. Водача става слепец и обратно. Фигурките се поставят в средата на масата картите се събират в тесте и се разбъркват и  играта продължава.Победител е този отбор, който спечели 5 рунда.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също