Производител: Djeco
Модел: DJ05212
Наличност: В наличност
23.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Ход на играта:  Един след друг играчите хвърлят зара и преместват своята фигурка със съответния брой точки. Когато фигурката стигне поле, вече заето от друга такава, двете разменят местата си. При първото хвърляне на заровете ако играчът хвърли 6 и 3 неговата фигурка отива директно на поле 26.

Специални случаи: “Гъшите” полета 9, 18, 27, 35 и 47 дават право на играча да мести още веднъж на толкова полета, колкото точки е хвърлил последния път.

Поле 6 (мост) Ви дава право да отидете направо на втория мост (поле 12).

Поле 19 (възглавница) – пропускате реда си

Поле 31 (кладенец) и поле 52 (пещера) задържат играча докато някой друг играч не попадне на тях. Тогава той отива на полето, което е заемал новодошлият играч. Като вариант можете да пропуснете реда си два пъти.

Поле 42 (лабиринт) връща Ви на поле 30

Поле 58 (череп и кръстосани кости) Ви връща на поле 1

Внимание: ако играчът подмине поле 63 той се връща назад с толкова полета, колкото точки са в повече.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение