Djeco водни боички Gouache бонбонени

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ09739

Цена: 16.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Тъй като творчеството трябва да бъде подкрепено с наистина добри материали ние избрахме за Вас най-добрите за да Ви улесним и направим света по-цветен!

Гваш (от френски gouache) е боя от минерален произход. Тя има по-добра покривна способност и с нея се работи върху хартия. Различава се от обикновения акварел по това, че е по-гъст и частиците в разтвора са по едри, както и по съдържанието на тебешир, който прави цветовете по- матови и с по-висока отразителна способност.

12 цвята + четка

Размер на опаковката: 9.4 х 22 х 1.5 см


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също