Discovery Планетариум

Марка:Discovery

Код на продукт:5060062142464

Цена: 119.90лв.
Количество:

Discovery Channel, под мотото "Опознай света" (Explore Your World) създаде продуктовата линия образователни играчки за деца от 6 до 12 год. Асортимента включва образователни игачки, шпионски и ролеви игри. Компанията поставя акцент върху играчки даващи на децата реален опит и разширява общата им култура.

Планетариум - проектор на Discovery Explorer съчетава внушителни визуални репродукции на съзвездия, които са част от нашата вселена и показва на децата звездите, планетите и съзвездията в нощното небе. С помощта на планетариумa всеки малък любопитко и бъдещ астроном ще се научи да разпознава отделните звезди и съзвездия.

Поставете глобуса върху крушката на светещата стойка върху равна повърхност, като за по добър резултат поставете палнетариума на високо място, в близост до таван (можете да променяте позицията му до получаване на най добър образ)
В комплекта са включени две крушки (едната е резервна), които се поставят на указаното място, посочено и в цветното приложение.
След това се поставя капакът с отвора надолу. След това обърнете по часовниковата стрелка, за да заключите системата! Вашият личен планетариум е готов за използване!

С него можете да наблюдавате цветни и подробни небесни карти, да наблюдавате звезди и съзвездия, Слънцето, Луната, Млечният път, четирите луни на Сатурн, двете луни на Марс, петте луни на Уран и много други.
Проследете векторите, свързващи обектите, които наблюдавате и ще видите как те се движат, вижте напречното сечение на сянката на Земята на разстояние от Луната, което пък ще ви помогне да видите и обстоятелствата, при които наблюдаваме лунни затъмнения.
Можете да видите също пътищата на Слънцето и Луната, да запаметявате карти, които да отваряте по- късно (в няколко различни формата), да принтирате снимки и карти с високо качество на изображението, да наблюдавате движението на различни планети около орбитата на Слънцето.

Образователният комплект съдържа:

  • 1 глобус на съзвездията
  • 1 светеща показалка
  • 1 CD
  • 2 крушки (едната, от които е резервна)
  • упътване

Комплектът работи с 6 батерии LR06, АА, които не са включени в комплекта!

Препоръчителна възраст: 8 години +


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също