Andreu toys Магнита дъска с форми

Марка:Andreu Toys

Код на продукт:TK15135

Цена: 52.90лв.
Количество:

Детска, двустранна дъска за писане и игра. От едната страна дъската е черна, подходяща за рисуване с тебешири. В комплекта са включени тебешири и гъба за изтриване. Другата страна на дъската е бяла, с магнитна повърхност. Децата ще могат да развихрят своето въображение и да създадат различни картини с помощта на разноцветните, дървени, магнитни форми, включени в комплекта.

След игра всичко може да се прибере грижливо в куфарчето, което прави играчката подходяща и удобна за пътуване и пренасяне.
Размери на играчката: 30 x 23 x 21.5 см
Размери на опаковката: 30.5 x 23.5 x 3.2 см
Материал: дърво.

Играчката е подходяща за деца над 3 години.

ANDREU Toys (Испания) имат строги изисквания по отношение високото качество на целия творчески процес при създаването на техните играчки и игри. Заедно с екип педагози, компанията има за цел да разработва образователни и безопасни играчки, които насърчават възможността децата да учат чрез игра и да споделят социални и емоционални умения.Основна цел на ANDREU Toys е да помогне на децата да се справят с предизвикателствата на утрешния ден. В световен мащаб, стандартите за безопасност на детските играчки се променят и нарастват непрекъснато и именно покриването на тези стандарти е най-силният аргумент за продажбите на компанията.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също