Производител: Andreu Toys
Модел: ZN15305
Наличност: В наличност
140.90 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Компактна, дървена къща - куфар, която ще провокира въображението и ще Ви пренесе в света на приказните създания. Комплектът съдържа кръгла маса-гъбка с две кръгли столчета, двойно легло, две феички, хамак под формата на листо, закрепен на две красиви розови цветя. За по-удобно, феичките могат да използват стълбата, за да се изкачат на втория етаж и пързалката, за да слязат.

След игра всичко може да се прибере в красивото куфарче, което прави играчката подходяща и удобна за пътуване и пренасяне.
Размери на къщата: 41.5 x 16.5 x 20 см
Размери на опаковката: 32 x 11 x 24 см

Играчката е подходяща за деца над 3 години.

ANDREU Toys (Испания) имат строги изисквания по отношение високото качество на целия творчески процес при създаването на техните играчки и игри. Заедно с екип педагози, компанията има за цел да разработва образователни и безопасни играчки, които насърчават възможността децата да учат чрез игра и да споделят социални и емоционални умения.Основна цел на ANDREU Toys е да помогне на децата да се справят с предизвикателствата на утрешния ден. В световен мащаб, стандартите за безопасност на детските играчки се променят и нарастват непрекъснато и именно покриването на тези стандарти е най-силният аргумент за продажбите на компанията.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение