Andreu toys Дървени бухалчета за нанизване

Марка:Andreu Toys

Код на продукт:16369

Цена: 26.00лв.
Количество:

ANDREU Toys (Испания) имат строги изисквания по отношение високото качество на целия творчески процес при създаването на техните играчки и игри. Заедно с екип педагози, компанията има за цел да разработва образователни и безопасни играчки, които насърчават възможността децата да учат чрез игра и да споделят социални и емоционални умения.Основна цел на ANDREU Toys е да помогне на децата да се справят с предизвикателствата на утрешния ден. В световен мащаб, стандартите за безопасност на детските играчки се променят и нарастват непрекъснато и именно покриването на тези стандарти е най-силният аргумент за продажбите на компанията.

Играчка за нанизване бухали

Дървена играчка с изключително красиви цветове и форми. Дървените форми и бухалчета за нанизване подобряват координацията и сръчността на децата, помагат им да учат цветовете, способстват за развиване на въображението им.

Съдържание: дървена табличка, 10 дървени фигурки и въженце за нанизване. Удобната дървена табла прави почистването бързо, а съхранението - лесно.

Размери на играчката 17,2 x 17,2 x 2 cm.

Размери на кутията: 17,2 x 17,2 x 2 cm.

Играчката е изработен от масивна дървесина - Eco toy

Играчката е предназначена за деца над 3 години.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също