Производител: Woody
Модел: 90919
Наличност: В наличност
13.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

От детските книжки знаем, че таралежите носят на бодлите си ябълки и други плодове. В тази игра вие ще трябва да наредите върху таралежчето всички ябълки, дини и портокали, без да допускате те да се разпилеят.

Игрите за баланс развиват  баланс, сръчност, координация и логическото мислене на децата. Подходяща е както за двама, така и за повече играчи. Играта не само ще занимава децата, но и ще им помогне да подобрят концентрацията, фината моторика и цветовите асоциации.  Започва най-младият играч като хвърля зарчето. В зависимост от цвета на точката върху зарчето играчът трябва да постави плод със същия цвят. Ако плодовете върху таралежа се разпилеят, играчът губи играта.

Комплектът съдържа 14 части:
    таралеж;
    4 дини;
    4 ябълки;
    4 портокала;
    зарче.

Материал: дърво
Размер на играчката: 17 x 11 см
Размер на опаковката: 18.5 x 0.2 x 16.5 см
Играта е подходяща за деца над 3 години.

Играчките с марка WOODY (Чешка република) са разработени специално с идеята да развиват дидактически и моторни умения, креативност и комбинативно мислене, психологическо развитие в различните етапи от живота. Още от самото начало асортимента на компанията се фокусира върху прости играчки със специално предназначение и функционалност. Играчките са разработени от екип експерти, педагози в училища и детски градини.

Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Етикети: WOODY, Woodyland, игра, баланс