Производител: Woody
Модел: 700027
Наличност: В наличност
134.90 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Aктивната бебешка гимнастика на чешката компания Woodyland разполага с три играчки, изработени от дърво, пластмаса и плат: цвете - дрънкалка и чесалка за зъбки, камбанка - дрънкалка и птиченце. Цветовете са ярки и привличащи детското внимание, размерът е съобразен с размерите на детските ръчички, а материалите са напълно безопасни.

Размери на активната гимастика: 56 x 45 x 49 см
Размер на опаковката: 49 x 4 x 20 см
Тегло: 4 кг

Играчките с марка WOODY (Чешка република) са разработени специално с идеята да развиват дидактически и моторни умения, креативност и комбинативно мислене, психологическо развитие в различните етапи от живота. Още от самото начало асортимента на компанията се фокусира върху прости играчки със специално предназначение и функционалност. Играчките са разработени от екип експерти, педагози в училища и детски градини.

Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение