Производител: Woody
Модел: 91417
Наличност: В наличност
147.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Играчките с марка WOODY (Чешка република) са разработени специално с идеята да развиват дидактически и моторни умения, креативност и комбинативно мислене, психологическо развитие в различните етапи от живота. Още от самото начало асортимента на компанията се фокусира върху прости играчки със специално предназначение и функционалност. Играчките са разработени от екип експерти, педагози в училища и детски градини.

Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Кръгла люлка с диаметър ∅ 100 cм. Изработена е от висококачествени материали, които да осигурят едновременно стабилност, безопасност и комфорт. Необходимо е да бъде монтирана на стабилна основа с минимално разстояние 2 метра от околни постройки и предмети като гаражи, огради, клони и други. Използва се в седнало или легнало положение. Люлката се окачва чрез метални пръстени, а въжетата са прикрепени с фиксирани възли в долната част на пръстена.
Забавата никога не спира, когато вкъщи има голяма и цветна люлка.

Играчката е подходяща за деца над 3 години.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Етикети: woody, люлка