Производител: TOPGAL
Модел: NIKI 20022
Наличност: Изчерпан
139.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Две големи отделения, два предни джоба, анатомичен гръб и стилен, изчистен дизайн - идеален избор за момчета от 2  до 6 клас. TOPGAL е производител N1 на ученически раници от Чешката република, с най-голям пазарен дял в последните няколко години. Продуктите отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност, а всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин).
Раницата е голяма за деца в първи клас, имайки предвид ръста и теглото им на тази възраст. Има две големи отделения и два допълнителни предни джоба. Отделението най-близо до гърба е подходящо за съхранение на най-тежките помагала, а средното е с най-голям обем. В него има и допълнителен джоб с цип за мобилен телефон, портмоне или други дребни вещи. Предните джобове са подходящи за съхранение на несесер от същата колекция (PENN 20022 и ETUE 20022) и кутия за храна. В горният джоб има и карабинер за ключове. Странични джобове за напитки и специални ремъци за закачване на торбичката за спортен екип или гуменки ще намерите от двете страни на раницата.

Солидна анатомично оформена система на гърба с алуминиева рамка за допълнителна стабилност гарантират максимален комфорт и грижа за физиката на детето. Ергономично оформените презрамки могат да бъдат затегнати отгоре и отдолу. Раницата със сигурност няма да се хлъзга назад, благодарение на регулируемата каишка за гърдите. Краищата на презрамките се захващат с магнит за допълнително удобство. 

Чантата е с множество светлоотразителни елементи, пластмасова дръжка за носене в ръка и допълнителна дръжка за закачване.  Дъното на чантата е изработено от специален, водонепромокаем материал (TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени.

  • Размери на раницата:    43 x 22 x 30 cm
  • Материал: 100% полиестер
  • Тегло: 1,100 кг.
  • Капацитет: 7 кг.
  • Обем: 29 л.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение