Производител: TOPGAL
Модел: MIRA 20018
Наличност: Изчерпан
135.00 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Раница за училище с три отделения и анатомичен гръб на чешката марка Topgal. Раниците TOPGAL са висок клас, с изключително високо качество и всички основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Двете големи отделения ще поберат всичко, от което се нуждаете в училище като учебници и тетрадки, а по-малкото предно отделение е подходящо за съхранение на несесер от същата колекция (PENN 20018 и ETUE 20018) и кутия за храна. Едно от големите отделения е допълнително разделено с дебела, твърда преграда. В отделението най-близо до гърба е правилно да се съхраняват най-тежките пособия. В него има и допълнителен джоб с цип за дребни вещи като мобилен телефон и портмоне. От едната страна на раницата има еластичен джоб за бутилка, а от другата специални ремъци за закачване на торбичката за физкултура. 

В гърба е вградена специална алуминиева шина, която поддържа анатомичната форма и цялостната конструкцията стабилна. Шината е с тегло едва 0,05 гр. и може да се вади. Презрамките са широки и подплатени, осигуряват максимален комфорт при носене, дори и при максимално натоварване. За правилно разпределение на тежестта служи и нагръдната каишка, която наред с двустепенното регулиране на презрамките пречи раницата да се свлича и да виси на гърба. Магнитно прихващане на краищата на презрамките е допълнително удобство.

В допълнение са множеството светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия, пластмасова дръжка за носене в ръка и допълнителна дръжка за закачване.

Дъното на чантата е изработено от специален, водонепромокаем, устойчив материал (TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени. Материалите са импрегнирани и не пропускат вода.

Раницата е с подходящи размери за деца от 2 до 5 клас и изчистен, непреходен дизайн.

  • Размери на раницата:  41 x 23 x 30 cm
  • Материал: 100% полиестер
  • Тегло: 1.160 кг. (без аксесоари)
  • Капацитет: 7.00кг
  • Обем: 29 л

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение