Производител: TOPGAL
Модел: KIMI 20010
Наличност: В наличност
129.90 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Раниците TOPGAL (Чешка република) се отличават с изключително високо качество и внимание към детайла, както и с непреходния си дизайн. Моделът KIMI въпреки компактната кройка е с достатъчен обем и височина 43 см. и може спокойно да се ползва от 1 до 4-5 клас. Раницата е с две големи отделения и голям преден джоб, с красиви, флорални мотиви. Двете отделения са с различен обем. Препоръчително е най-тежките учебници винаги да се поставят най-близо до гърба с цел тежестта на раницата да е оптимално добре разпределена. Предното отделение е по-широко, за по-голям брой помагала. Предният джоб е подходящ за съхранение на несесер (PENN 20010 или ETUE 20010), кутия за храна или други дребни вещи. В него ще намерите и карабинер за закачване на ключове.

Бутилка с вода може а сложите в джоба от едната страна на раницата, а от другата има специални ремъци за закачване на торбичката за обувки за физкултура. Това предимство на раниците Topgal е изключително удобство.

Раницата е с анатомично оформен гръб и лека алуминиева рамка, която държи раницата в правилната, анатомична форма. Анатомичната подложка осигурява правилна циркулация на въздуха между гърба на детето и раницата. Презрамките са широки, ергономични, регулират се отдолу и отгоре за максимален комфорт според структурата и ръста на детето. Висящите краища се прикрепват посредством вградени в презрамките магнити. Регулируема каишка за гърдите за допълнителна фиксация и правилно разпределение на тежестта. Дъното на чантата е изработено от специален, патентован, огнеупорен материал (TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени.

Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия, пластмасова дръжка за носене в ръка и дръжка за закачване. Материята е импрегнирана и не пропуска вода.

  • Размери на раницата:   41 x 21 x 30 см
  • Материал: 100% полиестер
  • Тегло на раницата: 1.00 кг.
  • Обем: 28 л
  • Товароносимост: 7 кг.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение