Производител: TOPGAL
Модел: ENDY 20006
Наличност: Изчерпан
170.00 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Още първите светещи раници на чешката марка Topgal, които се появиха на пазара през 2017 год. станаха хит сред учениците. От тогава екипите на компанията работят, за да предоставят все по-качествен продукт на клиентите си. Уникалната, светеща раница е със специални светлиннопроводими, полимерни влакна на лицевата част, които осигуряват видимост над 2 км. Контролера се прибира в специален, вътрешен джоб на раницата и работи с обикновени АА LR6 батерии. Раницата ще свети от 4 до 20 часа, в зависимост от интензитета на светлината, който се регулира от контролното устройство. Ключовият елемент на технологията SCILIF SunFibre са страничните оптични влакна. Подробна информация за технологията можете да намерите тук.

  Раницата е изключително лека, тежи само 860 гр. и е подходяща за момичета от 1 клас, дори с ръст под 120 см. Обемът обаче е достатъчен, за да ви служи поне до 3 клас. Раницата е с две отделения и голям преден джоб. Едното има вътрешен джоб с цип за дребни вещи като мобилен телефон или портмоне. Допълнителният преден джоб е подходящ за съхранение на кутия за храна, ключове, несесер и др.

  Гърбът е твърд, ергономичен, изработен от специална пресована пяна. Презрамките са широки и подпплатени, регулират се както в долната, така и в горната част, което осигурява максимален комфорт при носене. Раницата има и каишки за пристягане на гърдите за оптимално разпределение на тежестта.

  От едната страна на раницата има джоб за бутилка а от другата специални ремъци за закачване на торба за спорт, което допълнително преимущество на раниците Topgal.

  Mножествоto светлоотразителни елементи осигуряват максимална безопасност на децата при всякакви метеорологични условия, дори и без да активирате светлинната функция.

  Дъното на чантата е изработено от специален материал (TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин) и е оборудвана е с пластмасови крачета, което свежда износването му до минимум.


  Размери на раницата:   39 x 19 x 28 см
  Материал: 100% полиестер

  Тегло на раницата: 0.860 гр.

  Капацитет: 7 кг.

  Обем: 21 л.

  Никой източник, различен от оригиналното устройство за управление Sunfibre от SCILIF, не може да бъде свързан към светлинното влакно на раницата!

  Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин).

  Напишете мнение

  Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение