Производител: TOPGAL
Модел: CODA 19044
Наличност: Изчерпан
170.00 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Светещите раници Topgal са революционен продукт на пазара с традиционно високото качество, което марката е утвърдила в последните над 20 години. Раницата е със специални светлиннопроводими, полимерни влакна на лицевата част, които осигуряват видимост над 2 км. Захранващото устройство се прибира в специален, вътрешен джоб и работи с 2 бр. АА LR6 батерии. Раницата ще свети или мига за 4 до 20 часа (в зависимост от интензитета на светлината). Ключовият елемент на технологията SCILIF SunFibre са страничните оптични влакна. Подробна информация за технологията можете да намерите тук.

  Новият модел CODA е с уголемен обем, за да може да се ползва както от първокласници с нормален ръст, така и от деца в 5-6 клас. Обема е достатъчен да побере всичко необходимо, а кройката е подходяща както за по-високи деца, така и за по-слабички с малки рамене. Две големи отделения, достатъчни да поберат всички учебници и тетрадки. Препоръчваме да поставите в задната част, към гърба най-тежките помагала. В предното, по-широко отделение, има мрежест джоб с етикет. В предната част на раницата има практичен дълбок джоб, в който може да носите кутия за храна или несесер. В джоба има и карабинер за закачване на ключове. Бутилката за вода се поставя в джоба от едната страна на раницата, а от другата има ремъци, на които посредством карабинер да закачите торбичката за физкултура.
  Твърд анатомично оформен гръб, подсилен със специална алуминиева шина, която допринася за правилната форма и стабилност на раницата. Шината се вади и е изключително лека (0,05 гр) Презрамките се регулират и в горната, и в долната част, така че раницата да се адаптира според нуждите на детето. Ремъкът за пристягане на гърдите служи за допълнителна фиксация и правилно разпределение на тежестта.  Висящите краища се прикрепват към презрамките посредством вградени магнити.
  Дъното има специална вложка, изработена от здрав и издръжлив TOPDURA материал и пластмасови крачета, които допълнително предпазват раницата от износване. Всички материи са с водонепропускливо покритие.
  Светлоотразителните елементи са в изобилие от всички страни (можете да видите добре на подробните снимки, направени в тъмното). Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин).

      Размери на раницата:   43 x 22 x 31 см;
      Материал: 100% полиестер;
      Обем: 26 л.;
      Капациетет: 7 кг.;
      Тегло на раницата: 1.00 кг.

  Никой източник, различен от оригиналното устройство за управление Sunfibre от SCILIF, не може да бъде свързан към светлинното влакно на раницата!

  Напишете мнение

  Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  Подобни продукти